Mor & baby træning

Måske har du trænet meget både før og under graviditeten – det kan også være at det er mere eller mindre nyt for dig? Fælles er, at du har et ønske om at komme i gang og måske mangler inspiration til hvordan det kan lade sig gøre med en baby.

Efter en fødsel kan det være både hårdt og uoverskueligt at komme i gang med at træne. Din krop har været igennem 9 intensive måneder, samt en fødsel. Nu står du så på den anden side med en baby på armen, og skal finde ud af hvordan din (nye) krop arbejder. Efterfødselstræning kan både foregå derhjemme og på gåturen med barnevognen. Det behøver dog ikke hele tiden være noget du skal presse ind når dit barn sover. Det kan sagtens lade sig gøre på en måde så I begge får noget ud af det. Du får hjælp til at genvinde en stærk krop, og ikke mindst fylde de første 12 måneder med sundhed, glæde og øget energi. Samtidig bliver dit barn stimuleret både sanseligt og motorisk.

Træningen

Du vil blive introduceret til forskellige enkle træningsøvelser, der kan hjælpe dig med at komme i form efter fødslen på en nem måde – både fysisk og mentalt. Øvelserne vil nøje blive tilpasset din krop, så de tager udgangspunkt i hvor du befinder dig i dit efterfødselsforløb. Bækkenbunden vil blive inddraget, så du lærer at aktivere og bruge den funktionelt. Ligeledes vil der være fokus på hverdagsbevægelser med god kvalitet. Nogle øvelser udfører du automatisk uden at tænke over det, men gør du det, er de gratis træning. Derud over er der fokus på, at øvelserne kan laves både med eller ved siden af dit barn. På denne måde bliver det legende og samtidig stimulerer dit barns udvikling.

Har du nogle præferencer for selve træningen, eks. områder af kroppen du gerne vil have fokus på, så tager jeg højde for det. Og er det en dag hvor dit barn ikke har den store energi til at deltage i øvelserne, skal du ikke bekymre dig – så lærer du dem med en vægt som erstatning, og derefter kan I lave dem derhjemme i rolige omgivelser.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Ring eller skriv til 20 61 03 12 – så kan jeg hjælpe dig med dine spørgsmål
Du kan også bestille en tid nedenfor

Online tidsbestilling