Efterfødselshold

Vil du gerne have en sund og stærk efterfødselskrop – og kan du nikke genkendende til ét eller flere af nedenstående udsagn?

  • Født indenfor de seneste 6 måneder?
  • Ufrivillig vandladning?
  • Delte mavemuskler?
  • Bækken- eller lændesmerter?

Lige meget hvad din baggrund er, så er der én ting der er sikker. Din krop har ændret sig i forbindelse med din graviditet og fødsel. Træning er godt for kroppen, men det er vigtigt at der tages særlige hensyn. Det bliver der på dette efterfødselshold.

Træningen

Der er ingen tvivl om, at graviditet og fødsel sætter sine spor på din krop, og mange af dem kan man gøre noget ved. For at du igen kan føle dig stærk i hverdagen, får du på dette hold specifikt tilrettelagt træning, med fokus på den enkelte. Vi træner med hensyn til de efterfødselsgener du har og frem mod, at du fx kan vende tilbage til din sport eller en styrket hverdag.

Træningen bygges op sådan, at der fra gang til gang er små ændringer. Der findes derfor hele tiden et niveau som er tilpas udfordrende. Øvelserne laves både med og uden børn, og kan bruges i en travl hverdag med amning, putteritualer og tøjvask.
Der er undervejs både plads til amning og bleskift. Og nogle gange får dit barn fuld fokus ved enten at indgå i øvelserne eller når vi laver små motoriske lege.

Nørrebro

Tilmeld dig nu

Siam Athlete Nation - Nørrebro

Tid & Dato: Hver torsdag, kl.10-11.30
Periode: 8 uger
Maks. 10 pers. pr. hold
Næste forløb opstart: Torsdag d.27 februar 2020
Tilmeld dig

Amager

Tilmeld dig nu

Ørestad Kiropraktik og Sundhed - Amager

Tid & Dato: Hver Mandag, kl.10-11.30
Periode: 6 uger
Maks. 10 pers. pr. hold
Næste forløb opstart: Mandag d.24 februar 2020 (næsten fuldt booket)
Tilmeld dig

Har du spørgsmål
eller ønsker du at sikre dig en plads på et forløb?

Kontakt mig pr. mail eller telefon – se oplysninger nederst på siden

Online tidsbestilling